Boksend Opvoeden in te zetten voor jong en oud

Het weerbaarheidsprogramma van Boksend Opvoeden kan door de professional ingezet worden. Het is geschikt voor jong en oud, dus voor de leeftijd van 7 t/m 99 jaar. Het programma kan individueel, in groepsverband of aan gezinnen aangeboden worden in de begeleiding of coaching.

De inhoud van de handboeken uit de cursus met de bokslessen en boksspellen kunnen toegepast worden op de bovengenoemde doelgroep. De bokslessen en boksspellen zijn te gebruiken in meerdere werkvelden. Denk hierbij aan: sport, onderwijs, hulpverlening. gezinshuizen, justitie, GGZ, boksscholen of sportscholen. De kracht van het weerbaarheidsprogramma is dat verschillende professionals uit verschillende werkvelden het programma gebruiken, omdat het een aanvulling is op hun huidige deskundigheid. Denk hierbij onder andere aan de coach, therapeut, docent en pedagogisch medewerker, zoals een jeugdprofessional, ambulante begeleider, psychomotorisch therapeut of speltherapeut (vak therapeuten). Het is echt een uitgewerkt (kant-en-klaar) weerbaarheidsprogramma wat je meteen de volgende dag in de praktijk kunt brengen.

Steeds meer organisaties verbinden zich aan Boksend Opvoeden of willen het programma in hun organisatie implementeren. Zij werken hierbij toe naar een ‘Boksend Opvoedende organisatie’ door het predicaat te behalen. Meer informatie hierover vind je hier: Boksend Opvoeden Predicaat.

De trainer is in staat – bij het volgen van het programma – om dit programma te vertalen naar elke leeftijd, individu, groep of gezin. Oftewel de doelgroep waar zij mee werkt.

Hieronder vind je verschillende referenties van leerlingen / cliënten/ klanten die werden gecoacht met Boksend Opvoeden. Zij waren in de leeftijd van 18 t/m 50 jaar.

Bettine Mateman
Ik ben via mijn vriendin in contact gekomen met Annie. Dat was gewoon lekker PT met zijn 3en bij Annie. Ik wist dat Annie veel deed met kinderen, rots en water en dat Annie kennis heeft van kinderen met specifieke problematiek. Ik had Annie al een poos niet meer gezien, maar door een vervelende gebeurtenis in mijn privéleven ben ik weer met Annie in contact gekomen. Ik had hulp nodig om mijzelf weer op de rit te krijgen en wilde dit graag doen door middel van sporten. Ik bokste al 5 keer in de week, maar ik had iets extra’s nodig. Meer persoonlijke begeleiding. Ik zag in Annie de persoon die mij daarbij kon helpen. Ze heeft mijn verwachting naar haar toe zeker waargemaakt. We hebben samen heel intensief gewerkt. Het was een emotionele, maar zeer waardevolle achtbaan. Ik ben er sterker en zelfverzekerder uitgekomen. Annie je bent een kanjer! Ik zal onze momenten samen niet meer vergeten!

Moon

Ik heb Annie gebeld met de vraag of ze iets met mijn emoties kon. Om die te triggeren. Nou, dat heeft ze gedaan! Many thanx voor je begeleiding en het op een positieve manier triggeren om mijn emoties te mogen uiten!

Kim Thuis

Annie, heel erg bedankt! Ik heb echt heel veel aan de bokstrainingen gehad. Ben erg gegroeid en zit lekker in mijn vel. Allemaal dankzij jou! Samen lekker intensief aan het werk geweest! Ik vond het een top training, een echte aanrader! Ik zal hier altijd met een positieve blik op terug kijken!