Boksend Opvoeden voor scholen

Schoolteams opleiden om met onze methodiek te werken

Boksend Opvoeden richt zich op de mentale en emotionele ontwikkeling van kinderen in het basis, middelbaar en speciaal onderwijs. Wij zijn in staat handvatten te bieden aan onderwijzend personeel om zo uw leerlingen te ondersteunen bij leerachterstanden op sociaal, emotioneel, fysiek en mentaal vlak.
Steeds vaker krijgen wij de vraag om schoolteams te ondersteunen en op te leiden. Boksend Opvoeden biedt een kant-en-klaar lespakket waarmee jullie team direct, na het volgen van de cursus, aan de slag kan. De cursusdag kunnen wij op locatie verzorgen waarin we alle lesstof met het team direct gaan ervaren. Een mooie teambuilding en tevens een verrijking voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Het aanbod van Boksend Opvoeden is opgenomen in het lerarenportfolio. Voor onze accreditaties en registraties vindt u hier meer informatie.

Ook behoort tot de mogelijkheden:

Boksend Opvoeden gegeven door één van onze gecertificeerde gevorderde trainers

Boksend Opvoeden heeft inmiddels een ruime hoeveelheid gecertificeerde gevorderde trainers in Nederland, welke inzetbaar zijn voor scholen door heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers zullen met veel enthousiasme en met een vakkundige werkwijze uw leerlingen ondersteunen met hun fysieke, emotionele en mentale ontwikkeling. Zij zullen uiteenlopende hulpvragen beantwoorden met de inzet van ons programma. Deze trainers zijn door ons opgeleid en worden ondersteund door onze organisatie bij het inzetten van de lessen op uw school.

Denk hierbij aan een lessenserie waardoor de boksspellen en bokslessen worden ingezet om het vergroten van de sociale vaardigheden en samenwerking in de klas, maar ook het zelfbewustzijn, zelfbeheersing en zelfvertrouwen van uw leerlingen te laten groeien. Er wordt ook met een werkboek gewerkt waarbij er verwerkingsopdrachten zitten. Het werkboek kan ingezet worden in de klas door de groepsleerkracht.

Wanneer u het programma van Boksend Opvoeden wilt inzetten op jullie school door een gecertificeerde trainer Boksend Opvoeden, dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij naar een geschikte trainer kunnen koppelen aan jullie school. Het verdere contact zal dan gaan via u en de gecertificeerde trainer. Wij zullen enkel de verbinding leggen met een geschikte gecertificeerde gevorderde trainer Boksend Opvoeden uit de omgeving. We zien ernaar uit dat de methodiek Boksend Opvoeden een bijdrage mag leveren voor uw leerlingen.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte vragen wij u contact met ons op te nemen:
E: Info@boksendopvoeden.nl
T: 06 25481299