Wat is Boksend Opvoeden Opfristraining?

In deze cursus staat het opfrissen van eerder opgedane vaardigheden en kennis centraal. Trainers kunnen gedurende de training casussen inbrengen waar zij in de praktijk tegen aanlopen zodat de cursusleider hier in de voorbereiding op in kan spelen bij het presenteren en geven van de cursus.

Actieve aandacht en pedagogische handvatten om groepen pedagogisch bij de les te houden vanuit een positieve insteek van jong tot oud komen aan bod.

In de basis en gevorderde cursus heb je kennis gemaakt met diverse boksspellen en bokslessen waarbij je zelf met genoeg inhoud een serie lessen en trainingen hebt kunnen geven.

De opfristraining komt als aanvulling op het nieuwe handboek waarbij een serie uitgewerkte lessen kant-en-klaar gegeven kunnen worden van zo’n 45 minuten. Lessen met een intro, kern en afsluiting. Hieraan gekoppeld een werkboek met verwerkingsopdrachten naar aanleiding van de lessen uit het handboek. Het betreft een werkboek wat in te zetten is voor de trainer aan de leerlingen of deelnemers. Het werkboekje is aan te bieden vanaf 10 jaar tot 99 jaar.