Coaching
Individueel / Groepen / Gezin

Individueel

De individu wordt tijdens de coaching fysiek, emotioneel en mentaal uitgedaagd door het boksen en de aangeboden oefen- en spelvormen.

De training of het coaching traject is geheel afgestemd op de persoonlijke hulpvraag. Hiermee voorkomt u algemene verhalen in de groep waarbij een groot deel wellicht geen betrekking heeft op de gestelde leerdoelen. Zelfreflectie van de klant is hierbij essentieel, waarbij het zelfvertrouwen wordt vergroot en meer autonomie heeft.

Het inzetten van boksen als middel en opvoedend handelen in de individuele coaching is een prachtige combinatie. Boksend Opvoeden maakt uw individuele coaching compleet.

Groepen

Coaching van groepen door de groep fysiek, emotioneel en mentaal uit te dagen door het boksen en de aangeboden oefen- en spelvormen.

Fysieke en verbale communicatie gecombineerd met lichaamsbesef is van essentieel belang in het geven van training. De trainer is continu bewust welke spelvormen er worden aangeboden aan de desbetreffende specifieke doelgroep. De trainer van Boksend Opvoeden bedenkt voor haar groep een unieke training om de uiteindelijke hulpvraag te beantwoorden.

Gezin

Het gezin wordt tijdens de training fysiek, emotioneel en mentaal uitgedaagd door het boksen en de aangeboden oefen- en spelvormen.

Belangrijke aspecten die continu getraind en geëvalueerd worden zijn: zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. De gezinstraining van weerbaarheid gaat samen met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Deze gezinstraining maakt de band tussen u en uw kind sterker. Uw kind leert voor zichzelf op te komen.

Ouder, kind en gezin worden samen in het traject passend en naar wens gecoacht. Het inzetten van boksen als middel en opvoedend handelen in de gezinscoaching is een prachtige combinatie. Boksend Opvoeden maakt uw gezinscoaching compleet.

Direct inschrijven voor de cursus