Eindtermen Boksend Opvoeden Gevorderd

Eindtermen zijn beknopte omschrijvingen van kennis, inzichten en vaardigheden waarover de trainer Boksend Opvoeden Gevorderd aan het eind van de cursus minimaal zou moeten beschikken.

Eindtermen

  1. De trainer is in staat het spel Bokshart individueel, in groepsverband of in een gezin toe te passen in zijn haar coaching.
  2. De trainer heeft ervaren wat het spel aan emoties en of hartslag percentages los kan maken bij zichzelf en kan zich in de ander inleven.
  3. De trainer is in staat om het spel Bokshart als pedagogisch middel in te zetten om de hulpvraag te beantwoorden in zijn of haar coaching.
  4. De trainer is in staat om de Bokslessen in de praktijk, in te zetten gericht op No Knock-Out wedstrijden met een pedagogisch of therapeutisch doel.
  5. De trainer is in staat om in zijn of haar praktijk No Knock-Out wedstrijden te organiseren met een pedagogisch of therapeutisch doel.
  6. De trainer is in staat om met de pads te kunnen werken in zijn of haar coaching.
  7. De trainer is in staat om samen de verdieping te zoeken bij het pedagogisch handelen van complexere hulpvragen, in een individuele training of coaching.
  8. De trainer leert naar zichzelf en zijn of haar functioneren als trainer van Boksend Opvoeden te kijken. Door middel van een oefening leert de trainer in zijn of haar rol als trainer op zichzelf reflecteren.