Jaarlijkse nascholing

Datum en tijd: vrijdag 12 november 2021, 8.30 uur – 17.00 uur
Plaats van actie: Het Onland, Rekhemseweg 175, 7004 HD Doetinchem
Programma/workshopleiders: Deze ontvang je op de mail of vraag deze vanaf 1 september op door te mailen naar info@boksendopvoeden.nl.
Kosten: € 199,– exclusief btw

Jaarlijkse nascholingsdag

Inspireren en laten inspireren: daar is deze jaarlijkse nascholingsdag voor bedoeld.

Op de dag zelf zullen er verschillende workshops zijn waarbij alle workshopleiders gemeen hebben dat zij boksen als pedagogisch middel inzetten. De onderscheiding van de workshopleiders is hun expertise waarin ze ons zullen meenemen en inspireren.

De dag is bedoeld voor gecertificeerde trainers om geïnspireerd te worden en elkaar te inspireren maar ook om met elkaar te verbinden en te netwerken. Netwerken uit het hele land uit verschillende werkvelden: zorg, onderwijs, sport, hulpverlening, en de GGZ.

Alle workshops zijn voor alle deelnemers bedoeld oftewel het programma wordt gezamenlijk gevolgd.

De jaarlijks nascholingsdag zal op een authentieke locatie zijn:
Herberg het Onland ligt al sinds het jaar 1790 aan de kronkelige Rekhemseweg van Doetinchem naar Gaanderen. De naam ‘Onland’ verwijst naar het meest drassige en onbruikbare stukje grond dat op het landgoed Slangenburg te bespeuren was. Op die plek stichtte ‘stamvader’ Gerrit Hendrik Nijenhuis rond 1790 een boerderij annex herberg. Iedereen is al meer dan 225 jaar van harte welkom in ons typisch Achterhoekse etablissement.

Hier waar we om 15.30 uur de dag eindigen met een hapje en een drankje om nog meer te ZIJN, verbinden en netwerken met elkaar als trainers Boksend Opvoeden van Nederland.

Wil je 12 november deelnemen aan de jaarlijkse nascholingsdag? Schrijf je dan in via deze link.