Werkboek deelnemers/leerlingen

Het werkboek met verwerkingsopdrachten ondersteunt de inhoud van de handboeken van de basis- en gevorderdencursus. Het is ideaal voor scholen die graag met leerlingenboekjes willen en kunnen werken in de klas. Verschillende thema’s, zoals gronden, ademhaling, focus, gevoel, unieke en speciale eigenschappen, komen als verwerkingsopdrachten terug in het leerlingenboekje.

Persoonlijke evaluatie

Een werkblad heeft altijd een persoonlijke evaluatie: het inkleuren van het aantal bokshandschoenen 25-50-75-100% gekoppeld aan de hartslag- en emotiekaarten. Geef jouw juiste percentages en het aantal bokshandschoenen aan door er één, twee, drie of vier in te kleuren. “Hoe zat het met jouw focus of hoe leuk vond je de les?”

Huiswerkopdracht

Ook wordt het werkblad altijd met een huiswerkopdracht afgesloten. Een huiswerkopdracht kan bijvoorbeeld zijn: “Probeer elke dag, voordat je naar bed gaat, 1 minuut liggend op je bed te visualiseren waar je 100% blij van wordt. Breng daarna je lichaam bewust naar 25%. Adem diep in door je neus en adem rustig uit door je mond.”

Toepassing

Het werkboekje is geschikt voor jongeren vanaf +/- 10 jaar oud, maar zeker ook voor ouderen. Er zit een beschrijving bij hoe je het werkboek kunt inzetten. Het is eventueel ook geschikt voor jongere kinderen.

Het werken met de werkboekjes richt de aandacht van de deelnemers/leerlingen nog meer op het eigen leerproces en de transfer naar het dagelijks leven van de deelnemers/leerlingen.

Het handboek Basiscursus, samen met de werkboeken voor de deelnemers/leerlingen, kan voor een mooie kwaliteitsverbetering zorgen en is een waardevolle ondersteuning voor de trainer van Boksend Opvoeden.

Werkboekjes

De full colour werkboekjes worden ondersteund door herkenbare leuke illustraties die Boksend Opvoeden kenmerken.

De werkboekjes zijn medio september te bestellen in de webshop.

Voor meer informatie vragen wij u contact met ons op te nemen:
E: Info@boksendopvoeden.nl
T: 06 25481299