Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Michel schreef:

  Over de methodieken is zeer goed nagedacht. Goed toe te passen op onze opgroeiende jeugd.
  Enthousiaste instructeurs, duidelijke lessen.
  Het boksen wordt hiermee mooi als middel ingezet.

 • Saskia Deenen schreef:

  De luxe gehad om zowel de basis, de gevorderde cursus als de techniekdag te mogen volgen. Als pmt-er ben ik bekend met het inzetten van sport als middel, maar in boksen voelde ik me toch wat minder thuis. Doordat alle dagen goed op elkaar afgestemd waren, ben ik hier zeker in gegroeid. Ik heb veel meer oefeningen tot mijn beschikking en voel me ook beter uitgerust qua techniek.

 • Werner van Beijnen schreef:

  Boksend Opvoeden de basis en gevorderde cursus gevolgd. Een hele mooie toevoeging op het werk wat ik doe op een VO school. De kennis, theorie om boksen als middel in te zetten bij verschillende casussen van individuen of groepen worden in deze cursus goed behandeld. Fijn is ook dat je de theorie meteen koppelt in de praktijk. Daarnaast is het netwerken wat je op deze dag doet ook heel mooi meegenomen, omdat je met mensen uit verschillende takken van werk te maken hebt, verbreed je ook meteen je visie op andere doelgroepen.

 • Rico Michiels schreef:

  Een leerzame cursus waarbij je direct mee aan de slag kan in de praktijk. Mijn werkveld is het VO en ik werk als personal trainer, bij beide werkzaamheden kan ik het toepassen.

  Fijne aan de cursus is dat je het ook echt gaat ervaren.

 • Ruben Naafs schreef:

  De opfriscursus is een aanrader om te volgen. Dit om met boksend opvoeden te kunnen blijven werken zoals ook gebruik te maken van de online leeromgeving. Daarnaast ook om bekwaam te blijven en casuïstiek te delen vanuit de praktijk. Vooral dit laatste stuk vind ik persoonlijk erg waardevol om vanuit de praktijk situaties van elkaar te kunnen leren. Daarnaast kreeg ik nieuwe inspiratie d.m.v. nieuwe boksspellen en differentiaties om weer toe te kunnen passen in de praktijk. Tot slot wordt de cursus op een leuke manier gegeven met een flinke dosis humor.

 • Mike Mous schreef:

  Op 21 februari ‘23 de Opfriscursus gevolgd. Net als de basis- en gevorderden opleiding een aanrader! Gedurende de dag is de methodiek opnieuw doorlopen, zijn we op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op rondom Boksend Opvoeden en hebben we zelf geoefend met verschillende boksspellen en lessen. Daarnaast is er ruimte geweest om een individuele casus te bespreken en gezamenlijk uit te diepen. Na een gezellige en inspirerende dag tevreden naar huis gegaan!

 • Herman van den Berg schreef:

  Op 21 februari 2023 heb ik deelgenomen aan de opfriscursus van Boksend Opvoeden. Update van de laatste ontwikkelingen. De opfrispuntjes in de praktijk vakkundig op de i gezet door Annie en Debora. Een door een van de deelnemers ingebrachte casus besproken. Geïnspireerd en tevreden huiswaarts. Kortom deze dag is een aanrader.

 • Henk Hazelaar schreef:

  De Opfriscursus Boksend Opvoeden was weer een mooie gelegenheid om de vooruitgang en ontwikkeling binnen de methode Boksend Opvoeden te ervaren, maar ook om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast volop de gelegenheid om tijdens de cursusdag de verschillende methodieken te bespreken en ook aanvullingen uit te proberen.
  Zinvol om betrokken te blijven op deze manier, dus een aanrader om te doen!

 • Robin schreef:

  Ik heb als student die onderzoek doet naar Boksend Opvoeden mee gedaan aan de basiscursus, de boks techniek dag en de gevorderde cursus. Ik heb veel geleerd over hoe het boksen kan worden ingezet als pedagogisch middel, met name door met de verschillende hartslagpercentages te werken en de bewustwording van wanneer je in een situatie ervoor kiest om er uit te stappen. Op deze manier wordt er veel bewustwording gecreëerd over de emotie die je voelt en waar je dit in je lichaam voelt. Zo kan je deze emoties ook makkelijker benoemen en aan je omgeving communiceren wat je voelt en wat je eraan gaat doen om te voorkomen dat je op 75% of 100% komt. Met name voor mensen die dit zouden willen inzetten in hun werk is deze cursus waardevol. Tijdens de cursus wordt er veel aandacht besteedt aan de manier van kennisoverdracht op de deelnemers waardoor er ruimte is om vragen te stellen of opmerkingen te maken.

  Over het algemeen hebben de cursussen ervoor gezorgd dat ik weet hoe ik boksen in zou kunnen zetten als pedagogisch middel. Ook is het zeer waardevol voor ons onderzoek om te ervaren hoe de cursus er daadwerkelijk in de praktijk uitziet en wat het kan opleveren. Kortom een aanrader dus 🙂

 • Rumeysa schreef:

  Als vierdejaars Pedagogiek studente heb ik de basis cursus en de bokstechniekdag gevolgd. Dit heb ik gedaan om meer inzicht te krijgen van wat de cursussen inhouden. Samen met een afstudeermaatje zijn wij een onderzoek aan het doen bij Boksend Opvoeden voor onze afstudeeropdracht en hebben deze cursussen een meerwaarde bij ons onderzoekstraject.
  De basis cursus heeft ervoor gezorgd dat ik het verband tussen boksen en opvoeden heb begrepen. Voorheen wist ik niet hoe je deze twee kon combineren, maar dankzij de basis cursus is dit helder geworden en lukt het me ook om het als een middel te gebruiken in mijn dagelijks leven.
  De bokstechniekdag was ook erg interessant en een aanrader. Op deze dag leer je de juiste technieken van boksen en hoe je dit kunt inzetten als een pedagogisch en veilig middel.
  Beide cursussen hebben bijgedragen aan het ontwikkelen van verschillende inzichten en een kijk op boksen. Ik zou het dus zeker aanraden voor geïnteresseerden.

 • Gisteren de cursusdag bokstechniek gevolgd. Het was een leuke en actieve cursusdag. Ik vond de dag opnieuw waardevol omdat we met een klein groepje waren waardoor we veel 1 op 1 tijd hadden en alles duidelijk is uitgelegd en we veel konden oefenen. Enorm waardevol waardoor ik nu nog meer handvatten heb gekregen en mezelf steeds zekerder ga voelen met het boksen. Aanrader!

 • andre Spaan schreef:

  Vandaag een super dag technisch boksen gehad , ik dacht dat er na de basis en gevorderde cursus niks meer te leren was/ is maar super blij dat ik hem gedaan heb was echt een aanvulling Nicole super bedankt voor alles , op naar de gevorderde cursus technisch boksen.

 • Annemarieke schreef:

  Vandaag een tecniekdag gevolgd omdat ik na de basiscursus me nog wat onzeker voelde over mijn boksen. Behalve dat het een erg leuke dag was, voel ik me nu ook zekerder om het boksen ook daadwerkelijk in te zetten. Missie geslaagd dus!

 • Vorige week 15-9-2022 deelgenomen aan de opfristraining van Annie. Nieuwe handvatten en verdiepende oefeningen gekregen om direct weer toe te kunnen passen in de praktijk. Waardevolle trainingsdag met een nieuw handboek, vol nieuwe boksspellen en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Tevens als extraatje ook een werkboek in ontvangst mogen nemen om samen met cliënten mee aan de slag te gaan! Aanrader!

 • Francina schreef:

  De opfris trainingsdag was echt heel waardevol voor mij.
  Hele leuke en verrassende nieuwe spellen geleerd en gedaan en daardoor ook mooi zelf alles te ervaren.
  Daarbij een hele mooie open groep waarbij veel gedeeld werd rondom ervaringen in de praktijk.
  Zowel in de klas als op de sportschool als in gezinnen.
  Heel veel geleerd en genoten!

 • Stanley Baars schreef:

  Beste Annie, ik heb een fantastische cursusdag beleefd bij Inholland Haarlem.
  De cursus geeft mij meerdere handvatten om jeugd met een hulpvraag gedegen te trainen. Mijn dank hiervoor.
  Stanley Baars

 • Op 14 juni heb ik de gevorderde cursus boksend opvoeden gevolgd. Het was een inspirerende dag waarin ik weer nieuwe oefeningen heb mogen ervaren.

  Voor mijn gevoel kan ik nu een nog completer pakket aanbieden en vooral de “No Knock-Out” wedstrijd ga ik zeker gebruiken om zo de training met de deelnemers af te sluiten.

  Daarnaast vond ik het erg prettig dat er ruimte was om vragen te stellen die ik had rondom het inzetten van boksend opvoeden binnen het onderwijs.

  De gevorderde cursus is absoluut een aanrader, zeker als je nog wat verdieping wil.

 • Nes schreef:

  Als fitnes /boks trainer dacht ik dat ik alles al had gehad. Dit was dus zeker niet het geval, nadat ik de eerste cursusdag heb mogen bijwonen van Boksend Opvoeden. Wat een mooie dag was het met leerzame momenten en vooral tot nieuwe inzichten gekomen. Mijn handen jeuken om aan de volgende sessie mee te mogen doen. Kortom een aanrader voor elke begeleider. Of je nou sport begeleider bent of maatschappelijk begeleider, gegarandeerd dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten waar je weer mee aan de slag kunt gaan.

 • Danique Billroth schreef:

  Na de Basis en Gevorderde training te hebben gevolgd, heb ik vandaag de Boks Techniekdag mogen volgen.
  3 Cursusdagen die echt inspirerend zijn voor oa mijn werkveld.
  Na de Boks Techniekdag voel ik mij nog zekerder om de aangeboden boksspellen aan te bieden aan het jonge schoolkind. Ik heb zelf casussen mogen inbrengen, waardoor ik gemakkelijk de koppeling naar de praktijk heb kunnen maken. Ook het oefenen van de stoten en hoe ik deze het beste kan aanbieden voor de leerling, worden uitgebreid behandeld. Er worden verschillende stoten geoefend met verschillende materialen (noodles, stootkussen, bokshandschoenen en pads).
  Bedankt voor deze mooie drie dagen! Ik ga ermee aan de slag.

 • Jan Keizer schreef:

  Afgelopen donderdag 19 mei heb ik de cursus Boksend Opvoeden ( Basis) gevolgd in Doetinchem. Dit was voor mij een verrijking en makkelijk toepasbaar in de praktijk gedurende de trainingen bij mijn eigen onderneming Spartan PT Emmen. Een gemêleerde groep cursisten waren aanwezig en expertise werd uitgewisseld door de cursusleider en trainer. Genoeg inbreng van de cursisten. Al met al een leerzame dag met de diverse boksspellen. Inzicht gekregen in de hartslagpercentages gekoppeld aan een gevoel. Echt een aanrader. Ik zet het in op het voortgezet onderwijs en in mijn eigen onderneming. De eerste klanten hebben zich inmiddels gemeld. Heel veel succes gewenst en bedankt dat ik mocht deelnemen aan deze cursus.

  Sportieve groegt,

  Jan Keizer
  Personal Trainer
  Spartan PT Emmen
  http://www.spartanptemmen.com
  info@spartanptemmen.com

 • Ramona de Waal schreef:

  Op 16 Maart heb ik de Bokstechniek dag gevolgd.

  Ik vond het een fijne training. Aangezien ik geen boks achtergrond heb, maar de technieken wel wil inzetten tijdens mijn weerbaarheidstraining.

  Ik vond het super waardevol om de technieken nogmaals door te nemen, vragen te (kunnen) stellen, mogelijkheden bespreken hoe de technieken toe te passen en moe maar voldaan naar huis te gaan.

  Trainers Nicole en Oskar wisten waar ze het over hadden, fijne begeleiding en natuurlijk een lekkere lunch 😉

  Aanrader voor als je aan de slag wilt met Boksend Opvoeden, maar de techniek kennis mist.

 • Danique Billroth schreef:

  Een inspirerende cursus, waar je gelijk in de praktijk mee aan de slag kan!
  Daarnaast is het fijn dat ze zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar zijn.

 • Tessa Glasbergen schreef:

  Op 24 november heb ik deel genomen aan de Boks Techniek Dag. Nadat ik telefonisch contact had gehad met Annie Joosten, heb ik besloten me aan te melden om 3 redenen:
  – ervaring krijgen met het boksen (ik had pas 2 keer een stootzaktraining en 1 keer een kickboksles gevolgd, dus het was vrij nieuw terrein voor mij)
  – netwerken
  – onderzoeken of de training vervolgens iets voor mij zou zijn

  Op alledrie de punten ben ik ruimschoots geslaagd, en daarnaast heb ik ook nog een certificaat en minibokshandschoenen voor aan de achteruitkijkspiegel 🙂 in de wacht gesleept. Het was een ontzettend mooie ervaring. De dag startte met kennismaken. Daarna zijn we direct de gymzaal en dojo ingedoken. We hebben heel veel geleerd, van hoe je staat, hoe je stoten goed uitvoert, hoe je op verschillende intensiteit bokst, etc., hoe je ademt, hoe je passen zet, hoe je heel kort een serie opbouwt en een mini les geeft. Er zullen nog veel meer zaken zijn, maar dit is globaal wat de dag heeft geboden. Wat het mij heeft opgeleverd: me zeker voelen bij het boksen, me trots voelen, me een voorstelling heb kunnen maken wat Boksend Opvoeden kan bieden aan kinderen, wat mijn rol daarin in kan zijn, en ook: helemaal gesloopt zijn van de inspanning! Zowel fysiek als mentaal was het heel pittig, op een heel positieve manier. De trainers waren scherp, observerend, positief, adviserend, en er was heel veel ruimte voor vragen en aandacht. Ik heb me heel veilig in de groep gevoeld en ik zou zeker anderen aan te raden deze dag mee te doen. Voor mensen zoals in mijn situatie (nog geen basiscursus of gevorderden gedaan) is het een aanrader, maar ook voor mensen die wel al een basiscursus hebben gedaan. Dat maakt het een perfecte dag en het is mooi dat het Team van Boksend Opvoeden dit zijn gestart.
  Bedankt!!!

 • Boksend Opvoeden: techniek dag
  Op 24 november heb ik deze cursus gevolgd. Het is een intensieve dag, waarbij verschillende stoten worden behandeld. Gebaseerd op techniek, houding en bewegen. Een handige dag als je weinig ervaring hebt in het boksen. Ik had van tevoren nog geen basis/ gevorderde cursus gevolgd, dus mijn nieuwsgierigheid naar de rest en naar de inhoud van boksend opvoeden is na deze dag aangewakkerd. Hou rekening met wat spierpijn! Maar dat is het zeker waard

 • Jolien Siegers schreef:

  Enthousiaste cursusleider! Tijdens de Boksend Opvoeden cursusdag worden verschillende boksspellen en -lessen uitgelegd die je direct in de praktijk gaat oefenen. Zo wordt de cursus erg praktisch en kan je gelijk nadenken over de toepassing hiervan in je eigen werkveld.

 • De training boksend opvoeden was erg leerzaam en gezellig. Je leert verschillende oefeningen die je in kunt zetten met kinderen en volwassenen. Ik heb een hoop nieuwe inspiratie gekregen wat ik weer kan inzetten in mijn praktijk voor danstherapie.

 • Chantal Goertz schreef:

  Erg enthousiast en energiek kwam ik terug van de eerste cursusdag.
  Ik vind boksend opvoeden een prachtige methode om met cliënten aan de slag te gaan (jong of oud) op een laagdrempelige en leuke manier. Door de verschillende werkvormen, krijg je veel handvatten die je direct toe kan passen in de praktijk.
  Naast dat het een leuke wijze kan zijn om uiteindelijk met cliënten in gesprek te gaan, is het ook heel bruikbaar om lichaamsgerichte signalen op te pikken, die veel zeggen over karakter/persoonlijkheid van een cliënt.

  De cursusdag werd goed verzorgd met enthousiast (co-)trainer(s)! Zeker een aanrader!

 • Lindo Profas schreef:

  Wat een leerzame dag.
  Voor mij als voormalig kickbokser/bokser heeft deze cursus mij een andere kijk op het boksen gegeven.
  Annie en Nicole weten degelijk waar zij het over hebben, en kunnen het duidelijk overbrengen.
  Nog meer spelletjes en werkvormen geleerd om toe te passen in de praktijk.
  Heb de cursus met heel veel plezier gevolgd en kijk nu al uit naar de vervolg cursus!
  Gr Lindo 🥊

 • Erwin Lagcher schreef:

  Wat een ongelooflijk leuke dag weer.
  Hoop geleerd op een erg leuke manier.

  Blijf vooral zo door gaan! 💪💪💪

 • Maurice van Heumen schreef:

  De basiscursus is een hele fijne, professionele en praktische opleiding. Annie is een kanjer, haar goed observeren als trainer / docent geeft houvast, naast de gedegen theorie en hulpmiddelen om je les goed te kunnen geven met de nodige diepgang. De deeenemers in mijn groep waren allemaal gemotiveerd elkaar te helpen en steunen waar nodig. Top. Laten we de kids en jongeren helpen en steunen in hun kracht te blijven. Hart. gr Maurice

 • Mike Mous schreef:

  Met ontzettend veel plezier de basiscursus gevolgd. Na een dag lang verschillende werkvormen, boksoefeningen en boksspellen te hebben ervaren, kan het geleerde meteen in de praktijk worden gebracht. Tussendoor komt er niet alleen de achterliggende theorie, maar ook het ‘hoe pak ik het in de praktijk aan’ langs.
  Een aanrader!

 • Robert Pieters schreef:

  Erg leuke training.
  Veel tools aangeleerd die ik waarschijnlijk wel kan gebruiken bij een aantal cliënten die ik ambulant begeleid, omdat mijn USP toch uitgaat van gespreksvoering door middel van beweging/sport.
  IK overweeg zeker om de gevorderde training te gaan doen.

 • Op 17 september de gevorderde training boksend opvoeden gevolgd. Met deze verdieping is ons plaatje compleet en hebben wij nog meer energie gekregen om deze methode/ training toe te passen bij #WIJCOACHENJOU. Annie heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en de kennis die wij rijker zijn geworden. Wij houden contact en tot 29 januari😉🥊

 • Marcel Lania schreef:

  Het was weer een prachtige training die nog dieper in gaat op het vergroten van spelen met behulp van boksen. Leuke spelen die je helpen in de praktijk kinderen weer op weg te helpen. Wat is er nu mooier om met behulp van boksen en pedagogische spelen kinderen te helpen die daar behoefte aan hebben.

 • Justin Voskuijl schreef:

  Fijn dat deze cursus direct de volgende dag toepasbaar is voor de praktijk. Daarbij is de inhoud multi-inzetbaar!

 • Rogier van Lindenberg schreef:

  Super training, veel verdieping en lekker gewerkt.
  Een ontspannen Annie en prettige groep om mee samen te werken maakt deze dag tot een absolute meerwaarde!!
  Keep up the good work!!

 • De training Boksend Opvoeden gevorderd maakt de training echt af en compleet! Ik heb nog meer tools gekregen om de training Boksend opvoeden beter en sterker in te gaan zetten.

  Het spel Bokshart is een mooie tool voor jong en oud om emoties te leren kennen, herkennen en bespreekbaar te maken individueel, als gezin en als team of groep!

  De training Boksend Opvoeden gevorderd gaf ons veel ruimte voor reflectie en vragen.

  Het mooie is in de training dat het niet uitmaakt of je al jaren bokser bent of net als mij geen boks ervaring hebt. Iedereen is gelijkwaardig en leert van en met elkaar!

  Bedankt Annie en Elles en alle collega’s Boksend Opvoeden gevorderd voor de input en de waardevolle training

 • Iwan schreef:

  Afgelopen jaar heb ik als coach de training tot Boksend Opvoeden trainer gevolgd.
  Doordat ik geloof in het bewegend leren bij kinderen en jongeren en een verleden in vechtsporten heb, voelde ik direct een aantrekkingskracht tot deze training.
  De training heb ik inmiddels afgerond en ben nu gevorderd Boksend Opvoed trainer.

  De training heb ik in zijn totaal als nuttig ervaren en heb veel leuke werkvormen aangereikt gekregen.
  Toen ik eenmaal de gevorderde training afgerond had, merkte ik dat de training voor mij een compleet plaatje vormt en goed is te ccombineren met coachen en de trainingen die ik al geef.

  Annie heeft in een jaar tijd gewoon bijna 100 trainers getraind en heeft van Boksend Opvoeden een mooi product gemaakt, waar ze heel trots op kan zijn. Ze weet de materie professioneel en bevlogen over te brengen op de deelnemers.

  Wat ik persoonlijk erg leuk vond was de diversiteit aan cursisten. Maar een leuke scheidslijn was wel die van cursisten die uit de sportieve / boks hoek kwamen en de zorg professionals die duidelijk een andere kijk hadden op sommige werkvormen. Dit zorgde voor leuke leerzame momenten.

  Al met al een erg leuke en leerzame ervaring. Waarbij het ook nog leuk is dat vele leuke gelijkgezinde mensen heb ontmoet.

  Keep it up Annie.

  Met enthousiaste groet,

  Iwan Pol
  Coach bij What’s Nekzt

 • Iwan Schoppema schreef:

  Gisteren de vervolgcursus boksendopvoeden gedaan. Wat was het een leerzame en actieve dag. Met fantastische mensen uit verschillende instanties met veel ervaring die je tijdens de training met elkaar kon delen. En Annie je bent een topper!

 • Adriaan Veldboom schreef:

  Afgelopen donderdag de basiscursus Boksend Opvoeden gevolgd bij Annie. Een echte aanrader voor iedereen die boksen als middel in wil zetten bij het verlenen van hulp aan kinderen en volwassenen. Zeker de link met de basisemoties en hartslagzones. Een prachtige tool die iedere professional in zou moeten kunnen zetten.

 • Debora schreef:

  Een waardevolle training en aanvulling binnen mijn praktijk. Effectief, praktisch en zeer duidelijk toegelicht door Annie! Wat een positieve energie! Zin in het vervolg…….

 • Stevie van Loo schreef:

  Cursus Boksend Opvoeden 2019.

  Gisteren was ik moe en voldaan van een leerzame dag. Een stukje bewustwording dat hetgeen ik in mijn werk inzet zeker geschikt is voor diverse casussen. Daarnaast ook weer mooie nieuwe tools gekregen die ik direct kan toepassen.

  Annie Joosten-Lamey, vooral veel bewondering voor jou, hoe je het allemaal ontwikkeld hebt. Persoonlijk ben je voor mij een inspiratie om breder te (durven) denken (en doen!). Er zijn diverse mensen die me verteld hebben om mijn kennis en ervaring te delen. Dit wordt voor mij persoonlijk een nieuw doel voor 2020! Dan ga ik namelijk mijn zesde jaar alweer in met mijn eigen bedrijfje. Dankzij vandaag, ga ik die stap durven nemen. Dankjewel.

  Ronald van Halsema, ook jij zeker bedankt voor de geslaagde dag!

  Vandaag de tools gelijk toe kunnen passen met een individuele client. Morgenvroeg een ouder kind training, waarbij ik ook veel elementen ga gebruiken. Super tof dat het zo praktisch inzetbaar is! Zeker een aanrader.

 • Gerda schreef:

  Hele fijne en praktische training. Heel goed bruikbaar in eigen praktijk. Annie is een vakvrouw!

 • Jasper schreef:

  Een zeer leerzame cursus, met uitdagende en gelijk inzetbare boksspellen.

  Wat mij vooral aanspreekt, is het voor de leerling inzichtelijk maken wat er gebeurd als hij/zij boos of andere emoties toont. Wat daarna de stappen zijn om met deze emoties om te gaan en wat er lichamelijk gebeurd. Dit door duidelijke plaatjes en een handig handboek waar alle lessen instaan.

 • Nicole schreef:

  Mooie inspirerende dag die meteen toepasbaar is in de praktijk! Door de boksspellen en lessen te ervaren, zie je meteen wat dit op kan leveren. Leren door ervaren om zo anderen te kunnen coachen!

 • Iwan Schoppema schreef:

  Het was een zeer praktische en leerzame cursus.
  Je kan het direct toepassen in jou les.
  Goede sfeer met leuke instructeurs.
  Volgende week met de teamvergadering heb ik een korte introductie.
  Echt een aanrader!

 • Superleuke, inspirerende, actieve en interactieve dag gehad. Vandaag heb ik de eerste (spel)les direct kunnen intergreren in het coachingtraject van mijn cliënt. De lessen zijn direct toepasbaar en voorzien van mooi werkmateriaal. Aanrader!

 • Mike Groeneveld schreef:

  Met ons team van Mido Personal gym hebben wij deelgenomen aan de cursus boksend opvoeden. Dit was heel erg leerzaam en vooral omdat het pedagogische aspect een zeer toegevoegde waarde in het boksen is. Door het goede materiaal van de cursus zijn wij in staat om dat toe te passen in onze jeugdlessen.

  Annie was bevlogen en vertelde met passie over haar vak. Daardoor kwam het goed en duidelijk over.

 • Joe Bronya schreef:

  Afgelopen donderdag 20 juni 2019 hebt ik een cursus Boksend Opvoeden Basis gevolgd bij Annie in Doetinchem, ik hebt deze dag ervaren als leuk en leerzaam. Als een trainer/coach, probeer ik altijd nieuwe kennis op te doen op het gebied van boksen en sport. Dus Boksen en Opvoeden is een mooie aanvulling voor mijn ontwikkeling en natuurlijk voor mijn sportcentrum. Ik vind Annie een ervaren en leuk mens om mee te werken, Annie was duidelijk en strak met haar uitleg geven. Mijn compliment!!

 • Op 20 Juni heb ik de basis-cursus gevolgd. Ik zocht al lange tijd naar een cursus waarbij het niet alleen draait om boksen en techniek maar ook aandacht werd besteed aan het sociaal-emotionele deel.
  In één dag werd er ontzettend veel aangeboden waarin ik veel inspiratie op heb gedaan voor mijn eigen lessen.

  Annie bood structuur, duidelijkheid, kennis en ervaring. Het spel element vind ik erg belangrijk en dit werd ook op leuke manieren toegevoegd. Ondanks dat het een grote groep was, heb ik door de verschillende oefeningen met iedereen contact gehad. Dit vind ik heel waardevol en dank Annie voor deze ervaring en nieuwe verbindingen in mijn netwerk.

 • Marjan de Roos schreef:

  Super strak praktijkprgramma. Heel veel gedaan. Erg interessant voor mensen met een pedagogische achtergrond.
  Leuk om kennis en ervaring te delen!
  Iedereen kwam van heinde en ver naar Doetichem.

 • Ilse schreef:

  Wij hebben de basiscursus gevolgd met ons team Bewegingsagogie. Ook een aantal woonbegeleiders hebben de cursus gevolgd. Een erg leuke en leerzame dag gehad. Bruikbare oefeningen voor in de praktijk. Annie is een fijne en kundige trainster. Een aanrader voor als je in de zorg werkt!

  Organisatie: ’s Heeren Loo

 • Iwan Pol schreef:

  Donderdag 20 juni 2019 heb ik een trainers cursus gevolgd voor certificatie van Boksend Opvoeden.
  Zelf gebruikte ik al boksen in mijn coaching, maar de verdieping van deze cursus was zeer welkom.
  Ondanks de hitte van de dag bleef ik geboeid en heb ik me kostelijk vermaakt.
  Wat ik persoonlijk erg leuk en nuttig vond, was de diversiteit van de deelnemers en de expertise van Annie Joosten.
  Er waren mensen uit het onderwijs en zorg/welzijn aanwezig, maar ook de bokstrainers en sportinstructeurs.
  Annie haar agogische kennis en haar ervaring in het boksen zorgde er voor dat het voor alle aanwezige een nuttige bijeenkomst was.
  Ik zal de geleerde stof zeker gebruiken, zowel voor mijn trainingen en coaching.
  Keep it up, ik ga een poging wagen om me in te schrijven voor de training voor gevorderden in december.

  Jongeren Coach What’s Nekzt

 • Boksend opvoeden is echt een toevoeging voor mijn aanbod aan trainingen. Annie is erg energiek en gedreven wat erg motiveert om direct met deze training aan de slag ter gaan!

 • Jacco koert schreef:

  Annie heeft een mooie training ontwikkeld die goed aansluit. Voor mij als jeugdzorg professional een waardevolle toevoeging die ik in mijn dagelijkse werk zeker kan gebruiken.
  Ik kijk uit naar de vervolg cursus.

 • Rogier van Lindenberg schreef:

  Erg leuke training, waardevolle aanvulling bij begeleiden van diverse doelgroepen. Trainer is deskundig en erg motiverend. Op naar de gevorderden training!!

 • Als weerbaarheidsprofessional gebruik ik verschillende methodieken uit verschillende opleidingen om kinderen, volwassenen, senioren, docenten en het bedrijfsleven te helpen met hun hulpvraag. Voor elke coaching is van toepassing dat ik maatwerk lever. Hierbij gebruik ik, indien dit nodig is, met veel succes ook boksen om inzichten over te dragen. Toen Boksend Opvoeden als nieuwe methodiek op de markt kwam was het voor mij duidelijk dat ik deze opleiding moest volgen. Boksend opvoeden is voor mij een waardevol programma, waarbij sport en coaching samen komen en is zeker een aanrader. Trots dat ik met de 1e selecte groep trainers/coaches in Nederland voor Boksend Opvoeden gecertificeerd ben.

 • Anne schreef:

  Boksend Opvoeden maakt een link tussen de geweldige bokssport en manieren om te coachen. De cursus geeft zowel spellen en lessen, als handvatten om je eigen training op te zetten. Ook krijg je manieren aangereikt om contact te maken met de… minder participerende leerling.
  Daarnaast is het meer dan inspirerend om ervaringen en ideeën uit te wisselen met een brede groep didactici en boksers.

 • Libert schreef:

  Een goed start om de basis van het Boksen te ervaren. De duidelijke meerwaarde voor mij was het netwerken. Voor de ervaren bokser en pedagoog komen er veel bekende zaken terug. Al met al een leuke dag!

 • Judith schreef:

  Boksend Opvoeden is een actieve en leerzame training waarin je veel ideeën voor in de praktijk zelf ervaart met de andere deelnemers in de groep.

  Annie maakt een goede vertaalslag vanuit de theorie naar de praktijk met goede transfers.

  Boksend Ovoeden onderscheid zich van andere trainingen doordat je een complete handleiding met lessen en spelvormen mee naar huis neemt waar je direct mee aan de slag kunt!

  Dit complete pakket maakt deze training extra waardevol!!

 • Willem Gerlach schreef:

  Als bokstrainer was ik op zoek naar hoe ik op een pedagogisch verantwoorde wijze bokstrainingen voor kinderen/jeugd kan geven. Annie laat op een rustige en duidelijke manier zien wat voor trainingsvormen je aan kunt bieden en hoe je om kunt gaan met stoorzenders. Voor mij als niet pedagoog een waardevolle cursus!

 • Detlef Hoogeveen schreef:

  Aangezien ik de kracht van boksen in het opvoeden al persoonlijk meegemaakt heb, was ik direct geïnteresseerd in dit concept. Fonkelnieuw op de markt, dan kan er van alle kanten bijgeleerd worden. De deelnemers kwamen uit het Pedagogisch werkveld, maar ook Bokstrainers/instructeurs.
  Interessant die verschillende invalshoeken.
  Dit was de Basis, dus veel uitgewerkte boksspellen en lessen, met bijbehorend handboek.
  Qua boksspellen zal er veel herhaling/herkenning voor de bokstrainer zijn.
  Kortom, leuke leerzame dag met gemotiveerde deelnemers. Annie geeft alles duidelijk aan en doet ook direct iets met op- of aanmerkingen.

 • Dylan Hendriksen schreef:

  Erg leerzaam, een aanrader voor mensen die twijfelen. Niet alleen als pedagoog heb je hier wat aan maar ook als sportdocent etc.

 • Marcel Lania schreef:

  Wat gaaf dat ik dit mocht doen! Boksend opvoeden is een verrijking voor mij als sociaal-weerbaarheid trainer. We hadden een leuke enthoustaiste trainer. Ik kan met deze training weer veel kinderen gaan helpen. Ik heb ernorm veel zin om met boksend opvoeden aan de gang te gaan! Een aanrader! #boksen #ontwikkelen #doelen #boksendopvoeden

 • Henk Hazelaar schreef:

  Goede en leerzame cursus. Uitstekend georganiseerd en Annie is een bevlogen vakvrouw. Boksen is er voor iedereen en met Boksend Opvoeden behaal je altijd resultaat met welke doelgroep dan ook.

 • Pim schreef:

  Leuke, leerzame dag. Combinatie van spellen, casussen en gesprekken met andere professionals maakte het een waardevolle dag. Annie heeft een goede, duidelijk stijl van lesgeven.