Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anne schreef:

  Boksend Opvoeden maakt een link tussen de geweldige bokssport en manieren om te coachen. De cursus geeft zowel spellen en lessen, als handvatten om je eigen training op te zetten. Ook krijg je manieren aangereikt om contact te maken met de… minder participerende leerling.
  Daarnaast is het meer dan inspirerend om ervaringen en ideeën uit te wisselen met een brede groep didactici en boksers.

 • Libert schreef:

  Een goed start om de basis van het Boksen te ervaren. De duidelijke meerwaarde voor mij was het netwerken. Voor de ervaren bokser en pedagoog komen er veel bekende zaken terug. Al met al een leuke dag!

 • Judith schreef:

  Boksend Opvoeden is een actieve en leerzame training waarin je veel ideeën voor in de praktijk zelf ervaart met de andere deelnemers in de groep.

  Annie maakt een goede vertaalslag vanuit de theorie naar de praktijk met goede transfers.

  Boksend Ovoeden onderscheid zich van andere trainingen doordat je een complete handleiding met lessen en spelvormen mee naar huis neemt waar je direct mee aan de slag kunt!

  Dit complete pakket maakt deze training extra waardevol!!

 • Willem Gerlach schreef:

  Als bokstrainer was ik op zoek naar hoe ik op een pedagogisch verantwoorde wijze bokstrainingen voor kinderen/jeugd kan geven. Annie laat op een rustige en duidelijke manier zien wat voor trainingsvormen je aan kunt bieden en hoe je om kunt gaan met stoorzenders. Voor mij als niet pedagoog een waardevolle cursus!

 • Detlef Hoogeveen schreef:

  Aangezien ik de kracht van boksen in het opvoeden al persoonlijk meegemaakt heb, was ik direct geïnteresseerd in dit concept. Fonkelnieuw op de markt, dan kan er van alle kanten bijgeleerd worden. De deelnemers kwamen uit het Pedagogisch werkveld, maar ook Bokstrainers/instructeurs.
  Interessant die verschillende invalshoeken.
  Dit was de Basis, dus veel uitgewerkte boksspellen en lessen, met bijbehorend handboek.
  Qua boksspellen zal er veel herhaling/herkenning voor de bokstrainer zijn.
  Kortom, leuke leerzame dag met gemotiveerde deelnemers. Annie geeft alles duidelijk aan en doet ook direct iets met op- of aanmerkingen.

 • Dylan Hendriksen schreef:

  Erg leerzaam, een aanrader voor mensen die twijfelen. Niet alleen als pedagoog heb je hier wat aan maar ook als sportdocent etc.

 • Marcel Lania schreef:

  Wat gaaf dat ik dit mocht doen! Boksend opvoeden is een verrijking voor mij als sociaal-weerbaarheid trainer. We hadden een leuke enthoustaiste trainer. Ik kan met deze training weer veel kinderen gaan helpen. Ik heb ernorm veel zin om met boksend opvoeden aan de gang te gaan! Een aanrader! #boksen #ontwikkelen #doelen #boksendopvoeden

 • Henk Hazelaar schreef:

  Goede en leerzame cursus. Uitstekend georganiseerd en Annie is een bevlogen vakvrouw. Boksen is er voor iedereen en met Boksend Opvoeden behaal je altijd resultaat met welke doelgroep dan ook.

 • Pim schreef:

  Leuke, leerzame dag. Combinatie van spellen, casussen en gesprekken met andere professionals maakte het een waardevolle dag. Annie heeft een goede, duidelijk stijl van lesgeven.