Boksend Opvoedend Predicaat

Worden de trainingen van Boksende Opvoeden organisatie-breed ingezet? Dan is het mogelijk om een “Boksend Opvoedend Organisatie” te worden! Voldoet de organisatie aan de onderstaande bepalingen dan kan er een predicaat aangevraagd worden bij Boksend Opvoeden. Tevens krijgt de organisatie een vermelding op de website.

Wanneer verkrijgt u een predicaat?

Een organisatie mag zichzelf een Boksend Opvoedend-organisatie noemen als deze aan de volgende bepalingen voldoet:

  • Alle klanten, cliënten, leden, leerlingen krijgen elk jaar Boksend Opvoeden-training.
  • Alle werknemers, trainers, coaches, leerkrachten geschoold zijn in Boksend Opvoeden, middels de basistraining en de training voor gevorderden.
  • Het Boksend Opvoeden is in het leerplan / schoolgids en op de website opgenomen.
  • Er een coördinator aanwezig die verantwoordelijk is voor coördinatie en kwaliteitsbewaking van de trainingen Boksend Opvoeden.
  • Je ontvangt persoonlijk het predicaat in de vorm van een naambord wat opgehangen kan worden, deze is 3 jaar geldig.  Daarnaast ontvang je een certificaat wat 3 jaar geldig is. In het voortraject zal de organisatie een kwaliteitsplan maken waar Boksend Opvoeden in zal ondersteunen. Binnen deze drie jaar zal er een kwaliteitsbezoek plaatsvinden. De kosten van het predicaat, certificaat en kwaliteitsbezoek zijn  229,– euro exclusief btw.

    Jaarlijks betaal je een lidmaatschap van 49,– euro exclusief btw.