Cursusdag aanbod & tarieven

Basis cursusdag

Kosten: €289,- excl. btw inclusief handboek, koffie/thee en lunch

De trainer van Boksend Opvoeden heeft de basis cursus gevolgd. De trainer is in staat voor haar groep een unieke training te bedenken om de uiteindelijke hulpvraag te beantwoorden. De basis is gelegd van de cursus Boksend Opvoeden. Uiteraard is de vervolg stap de Gevorderde Cursusdag te volgen.

Gevorderde cursusdag

Kosten: €289,- excl. btw inclusief handboek, koffie/thee en lunch

De trainer van Boksend Opvoeden bedenkt voor haar groep een unieke training om de uiteindelijke hulpvraag te beantwoorden. Nu met nog meer inhoud, spel en oefenvormen. Heeft u als cursist de basistraining Boksend Opvoedend gevolgd? Dan bent u compleet bij het volgen van de gevorderde training. Deze training is een vervolg op de basistraining en gaat inhoudelijk dieper in op de materie van de theorie en praktijk waardoor de certificering nog meer inhoud heeft. Meer tools en uitbreiding van het boksen en opvoedkundig handelen met complexere vraagstukken die samen behandeld worden om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Factuur te ontvangen 3 weken voor aanvang cursus. Programma te ontvangen uiterlijk 1 week voor aanvang cursus.

Cursus op locatie

Zowel de Basis als de Gevorderde trainingen van Boksend Opvoeden kunnen op locatie gepresenteerd worden bij een minimum aantal van 10 deelnemers. De school of organisatie dient te zorgen voor een geschikte accommodatie, voor de catering en voor een beamer en whiteboard of flipover. In onderling overleg kunnen we kijken welke data gelegen komen en wanneer de training gepresenteerd zal worden. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@boksendopvoeden.nl of 0617834284.