Cursusdag aanbod & tarieven

Basis cursusdag

Kosten: €299,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch
Lesmateriaal:

  • Handboek met o.a. 12 uitgewerkte boksspellen en 12 uitgewerkte bokslessen
  • 8 emotieleskaarten en hartslagkaarten kinderen / jeugd
  • 8 emotieleskaarten en hartslagkaarten volwassenen (vanaf 1 januari 2021)
  • Handleiding van de emotiekaarten en hartslagkaarten
  • 1 geheugensteunkaartje
  • 3 certificaten: meisjes certificaat, jongens certificaat, volwassen certificaat
  • Een maand gratis toegang tot de Interactieve leeromgeving

De trainer is in staat voor zijn of haar groep een unieke training te bedenken om de uiteindelijke hulpvraag te beantwoorden. De basis is gelegd door de cursus Boksend Opvoeden Basis. Uiteraard is de vervolgstap om Boksend Opvoeden Gevorderd te volgen.

Gevorderde cursusdag

Kosten: €299,- excl. btw inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch
Lesmateriaal:

  • Handboek: nieuwe boksspellen en bokslessen, Pads Workout, organiseren No Knock-Out wedstrijden, pedagogisch handelen bij complexe hulpvragen
  • Spel Boks Hart
  • Werkblad Mijn Lijf

De trainer van Boksend Opvoeden heeft de Basiscursus gevolgd. De trainer van Boksend Opvoeden bedenkt voor zijn of haar groep een unieke training om de uiteindelijke hulpvraag te beantwoorden. Nu met nóg meer inhoud, spel en oefenvormen. Deze training is een vervolg op de basistraining en gaat inhoudelijk dieper in op de materie van de theorie en praktijk, waardoor de certificering nog meer inhoud heeft. Door meer tools en uitbreiding van het boksen en opvoedkundig handelen met complexere vraagstukken die samen behandeld worden, kun je de klant nog beter van dienst zijn.

Opfristraining

Kosten: €199,- excl. btw inclusief reader en presentatie, koffie/thee en lunch

In deze training staat het opfrissen van eerder opgedane vaardigheden en kennis centraal. Inzichten en onderzoeken worden gepresenteerd. Trainers kunnen voorafgaand aan de training aangeven waar zij in de praktijk tegen aanlopen zodat de trainer hier in de voorbereiding op in kan spelen bij het presenteren en geven van de training.

Jaarlijkse na-en bijscholing thema nader te bepalen

Kosten: €199,- excl. btw inclusief hand-outs en presentaties, koffie/thee en lunch

Trainers ontvangen tijdig het programma en het gekozen thema van deze jaarlijkse na-en bijscholing. Het thema zal onder andere gepresenteerd worden door een externe trainer die zijn of haar expertise in een bepaald thema heeft ontwikkeld. Trainers van Boksend Opvoeden zullen hierdoor een verrijking aan kennis en ervaring ontvangen betreft het specifieke thema. Op deze dag zal, naast het gekozen thema, ook verschillende presentaties worden gegeven door ervaren trainers Boksend Opvoeden. Daarnaast zal deze dag als karakter hebben hoe het unieke programma van Boksend Opvoeden landelijk wordt ingezet, namelijk: Boksen inzetten in de praktijk als pedagogisch middel om je hulpvraag te beantwoorden.

Factuur te ontvangen 3 weken voor aanvang cursus. Programma te ontvangen uiterlijk 1 week voor aanvang cursus.

Je ontvangt zowel voor een basis- gevorderde- of opfristraining als een na-bijscholing een certificaat. Deze geeft je vervolgens 2 jaar het recht om met het programma te werken en op de website geregistreerd te blijven.

Cursus op locatie

Zowel de Basis-, Opfris- als de Gevorderde training van Boksend Opvoeden kan op locatie gepresenteerd worden bij een maximaal aantal van 20 deelnemers. De school of organisatie dient te zorgen voor een geschikte accommodatie, de catering en voor een beamer. In onderling overleg kunnen we kijken welke data gelegen komen en wanneer de training gepresenteerd zal worden. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen via info@boksendopvoeden.nl of 0617834284.

Geldigheid certificering

Bij Boksend Opvoeden krijgt de trainer een certificaat bij het afronden van de gehele dag van de basiscursus. Als gecertificeerde trainer is je certificering twee jaar geldig om met het programma Boksend Opvoeden te werken. Binnen twee jaar na het behalen van het certificaat Boksend Opvoeden dient de trainer deel te nemen aan een Opfrisdag of één van de trainingen Boksend Opvoeden Gevorderd of de jaarlijkse nascholing. Dit is een voorwaarde om op de website te staan. Het opfrissen van vaardigheden en kennis draagt bij tot het verzorgen van een goede en veilige training.