Wat is Boksend Opvoeden Opfriscursus?

In deze cursus staat het opfrissen van eerder opgedane vaardigheden en kennis centraal. Trainers kunnen gedurende de training casussen inbrengen waar zij in de praktijk tegen aanlopen zodat de cursusleider hier in de voorbereiding op in kan spelen bij het presenteren en geven van de cursus.

Actieve aandacht en pedagogische handvatten om groepen pedagogisch bij de les te houden vanuit een positieve insteek van jong tot oud komen aan bod.

In de basis en gevorderde cursus heb je kennis gemaakt met diverse boksspellen en bokslessen waarbij je zelf met genoeg inhoud een serie lessen en trainingen hebt kunnen geven.

De opfriscursus komt als aanvulling met een nieuwe handboek waarbij een serie uitgewerkte nieuwe boksspellen kant-en-klaar gegeven kunnen worden. We zullen ook met het Boksend Opvoeden – Lesformulier werken. Hieraan gekoppeld het leerlingenwerkboek met verwerkingsopdrachten naar aanleiding van de lessen uit het handboek. Het betreft een leerlingenwerkboek wat in te zetten is voor de trainer aan de leerlingen of deelnemers. Het werkboekje is aan te bieden vanaf 10 jaar.

Daarnaast zal het klassenboek wat in de Online Leeromgeving te downloaden is, gepresenteerd worden. Het klassenboek zorgt ervoor dat leerlingen inzicht krijgen in hun eigen ervaringen en die ze op hebben gedaan in de bokslessen en die van hun klasgenoten.